Wij hebben gehoord dat Sinterklaas en de pieten graag weer langs de huizen rijden. 

Net zoals vorig jaar komen Sinterklaas en de Pieten op zaterdagavond 12 november langs de huizen en kunnen jullie hen dus voor de deur welkom heten. Versier of verlicht jouw huis, hang de vlag uit en laat zien dat de Sint en Pieten weer van harte welkom zijn in onze mooie gemeente.

Kinderen, zorgen jullie ervoor dat jullie langs de kant van de straat staan met een mooie lampion, lichtjes en misschien ook wel met een mooie tekening. Voor de kinderen heeft Sinterklaas nog wel wat lekkers meegenomen (lees nog even verder bij let op:)

De Sintocht start om 17.30u bij het MFC Kloosterhof. Vervolgens hebben de Pieten een mooie route uitgestippeld door de straten van Hoogerheide en Woensdrecht.

Goed doel

Tijdens deze Sintocht verzamelen wij speelgoed voor het Druppeltje. Hier kan de Sint altijd hulp bij gebruiken. Dus heb je oud speelgoed (in goede staat en geen knuffels) hou deze dan paraat. Er rijdt een echte kadootjescamper mee in de intocht om al dit speelgoed te verzamelen. Je kunt het speelgoed bij de Pieten afgeven en zij leggen het speelgoed in de kadootjescamper.

Let op:

Dit jaar zijn Sinterklaas en de pieten een snoepjeskraam begonnen. Let goed op of je hem voorbij ziet rijden. En weet je wat de pieten stiekem ook gedaan hebben? Ze hebben in een aantal snoepzakken een echte Golden Ticket verstopt. Zit deze in jouw snoepzak dan heeft de Sint nog een speciale verrassing voor jou.