Ook dit jaar heten we Sinterklaas en zijn Pieten weer hartelijk welkom in Woensdrecht en Hoogerheide.

Met medewerking van de plaatselijke harmonieën en vrijwilligers van het verenigingsleven organiseert Stichting Openbare Feestelijkheden op zaterdagavond 13 november een mooie intocht voor Sinterklaas.

Sinterklaas en zijn Pieten rijden dit jaar zelf langs de huizen en jullie kunnen ze dus voor de deur welkom heten. Versier of verlicht jouw huis, hang de vlag uit en laat zien dat de Sint en Pieten ook dit jaar weer van harte welkom zijn in onze mooie gemeente.

Ook aan de kinderen wordt gevraagd om langs de kant van de straat te gaan staan met een mooie lampion, lichtjes en misschien ook wel met een mooie tekening. Voor de kinderen heeft Sinterklaas vast nog wel wat lekkers meegenomen.

De Sintocht gaat vanaf 17.30u rijden en zal starten op het Col. Whitakerplein te Woensdrecht. Daar is dan ook Harmonie Aurora om voor de nodige sfeer te zorgen. Vervolgens hebben de Pieten een mooie route uitgestippeld door de straten van Woensdrecht en Hoogerheide. In Hoogerheide zal ook muziekvereniging De Scheldezonen voor de gepaste sfeer zorgen.

Goed doel

Tijdens deze Sintocht zamelen wij speelgoed in voor kinderen die het minder hebben. Hier kan de Sint altijd hulp bij gebruiken. Dus heb je oud speelgoed (in goede staat en geen knuffels) hou deze dan paraat. Er rijdt een echte kadootjescamper mee in de intocht om al dit speelgoed te verzamelen voor ‘t Druppeltje. Je kunt het speelgoed bij de Pieten afgeven en zij leggen het speelgoed in de kadootjescamper.

De route

zie hieronder.

Heel Woensdrecht bakt.

O-ja bijna vergeten, voor alle kinderen in Woensdrecht en Hoogerheide, haal jullie bakkersspullen maar tevoorschijn en houd de Sintocht, onze website en Youtube in de gaten.

Misschien ben jij het baktalent die ervandoor gaat met een mooie prijs.